Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα που παρουσιάζονται μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται σε ολη την Ελλάδα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή εταιρεία μεταφορών. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 2-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες κάτω των 35,00€

Για παραγγελίες εκτός Aττικής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 

5 ευρώ εως 2 κιλα για ΑΤΤΙΚΗ
8 ευρώ από 2- 20 κιλά για ATTIKH + 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό

Για παραγγελίες άνω των 35,00€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Για προϊόντα με αυξημένο όγκο υπολογίζονται ανά μονάδα μέτρησης και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε στην παραγγελία σας ποσότητα σε κάποιο προϊόν με αυξημένο όγκο τα οποία μπορούν να στοιβαχτούν , τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή με δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, δεν θα σας χρεώνουμε τα μεταφορικά και δίνετε εσείς εντολή στην μεταφορική, να παραλάβει από την έδρα μας.

Υπολογισμός Βάρους Δέματος

Ο τρόπος υπολογισμού των κιλών υπολογίζεται βάση της ογκομέτρησης του δέματος δηλαδή:
(Πλάτος x Μήκος x Ύψος / 5000) ή του πραγματικού βάρους του δέματος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του παραστατικού ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.